PERSONVERN

Vår nettstedsadresse er: www.gjerstad.com

Brukernes tillit er viktig for oss, og Gjerstad Products AS er opptatt av å ivareta ditt personvern.

Under forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om våre brukere.

 

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Gjerstad Products AS, org. no. 958 244 819, og tilknyttede publikasjoner og tjenester.  Gjerstad Products AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på www.gjerstad.com

 

Personopplysninger som behandles

Gjerstad Products AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

 

Hvordan informasjon innhentes?

Gjerstad Products AS får inn opplysninger gjennom skjema og at kunder kontakter oss via epost eller telefon. 

 

Eksempel på innhenting:

– Kontaktskjema
– Når man laster ned dokumenter som PDF fra vår nettside
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev
– Ved å sende oss epost

 

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
– Beregne og rapportere brukerantall og trafikk

 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.gjerstad.com lagres i vårt CRM-system.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Gjerstad Products AS.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter. 

 

Informasjon på nettstedet

Gjerstad Products AS påtar seg ikke ansvar for feil som kan forekomme i annonser og annet automatisert eller redigert innhold på nettstedet. Vi påtar oss heller ikke ansvar for feil på nettsteder vi til enhver tid lenker til.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Gjerstad Products AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon

Gjerstad Products AS
Gjerstadveien 373
4993 Sundebru
Norway

Telefon:
Tlf: +47 37 11 91 00