AVSKILDHET

Vår hemsidaadress är: www.gjerstad.com

Användarnas förtroende är viktigt för oss, och Gjerstad Products AS har åtagit sig att skydda din integritet.

Nedan förklarar vi hur och varför vi samlar in information om våra användare.

 

Sekretess, webbaserad behandling av personuppgifter

Denna sekretesspolicy gäller Gjerstad Products AS, org. nr. 958 244 819, och relaterade publikationer och tjänster. Gjerstad Products AS är den person som ansvarar för personlig information samlad på www.gjerstad.com

 

Personuppgifter som behandlas

Gjerstad Products AS samlar inte in personlig information som födelsedatum och personnummer eller personlig kortinformation.

Exempel på erhållen information:

– Företagsnamn
– Kontaktperson
– Företagets adress / faktureringsadress
– Telefonnummer och e-postadress
– Information om din användning av webbplatsen, i form av bland annat vilka besökta sidor, webbläsarinställningar och IP-adress

 

Hur information erhålls?

Gjerstad Products AS mottar information via ett formulär och att kunderna kontaktar oss via e-post eller telefon.

 

Provkollektion:

– Kontaktformulär
– När du laddar ner dokument som PDF från vår hemsida
– Genom att anmäla dig för att få vårt nyhetsbrev
– Genom att skicka ett mail till oss

 

Syftet med den erhållna informationen

– För att skicka relevant information
– För att kontakta och erbjuda våra produkter och tjänster
– Beräkna och rapportera användarnummer och trafik

 

Hur lagras informationen?

Information som erhålls via formuläret på www.gjerstad.com lagras i vårt CRM-system.

 

Hur raderas informationen?

Informationen raderas på förfrågan genom att kontakta Gjerstad Products AS.

 

Upplysande av information till tredje part?

Personlig information delas inte med externa tredje parter.

 

Information på webbplatsen

Gjerstad Products AS tar inget ansvar för fel som kan uppstå i annonser och annat automatiskt eller redigerat innehåll på webbplatsen. Vi tar inte heller ansvar för fel på webbplatser som vi länkar till.

 

Rights

Som användare av våra webbsidor har du rätt att kräva tillgång till personlig information som vi behandlar om dig och hur de behandlas. Du kan också kräva rättelse, annullering och begränsningar i behandlingen av personuppgifter enligt lagen om personuppgifter.

Om behandlingen av personuppgifter baseras på ditt samtycke kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke.

Om du tror att Gjerstad Products AS inte har följt dina rättigheter enligt personuppgiftslagen har du rätt att överklaga till den behöriga tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka ett klagomål till Datatillsynet. Kontaktuppgifter finns på www.datatilsynet.no.

 

Kontakta

Gjerstad Products AS
Gjerstadveien 373
4993 Sundebru
norge

telefon:
Tel: +47 37 11 91 00