Gjerstad Products AS søker SELGERE, ETTERMARKED

Distrikt 1: Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane
Distrikt 2: Trøndelag og Møre og Romsdal

 

Har du selger-genet og vil selge ettermarkedsdeler, service- og reparasjons tjenester for Gjerstad Products AS?

 

Som selger, ettermarked, i Gjerstad Products AS jobber du med salg av Gjerstad Ettermarkedsdeler, øvrige agenturprodukter Gjerstad innehar i sin portefølje, samt salg av reparasjon og servicetjenester. Gjerstad Products AS er ledende innenfor salg av utstyr og tjenester til anleggsbransjen

 

Du skal drive med oppsøkende salg hos nye og eksisterende kunder, samt delta på sentrale og lokale salgs- og markedsaktiviteter. Du skal selge slitedeler, service- og reparasjon tjenester til anleggsbransjen, samt du må være løsningsorientert, som innebærer god service og kundeopplevelse.

 

Det skjer mye og det skjer fort i vår bransje. Din evne til å lære, samt å kommunisere godt med kundene er derfor avgjørende for resultatet.

 

Er du rett person med et brennende ønske om å lykkes i salg, inneha kremmerteften med god forretningsforståelse, lover vi deg de beste forutsetningene for å lykkes med tanke på markedsføring, produkter og kompetanse.

 

Det er en fordel med erfaring fra oppsøkende salg og/eller teknisk bakgrunn.

 

Hos Gjerstad Products AS får du en spennende jobb i et selskap i sterk utvikling, og med en solid posisjon i markedet.

 

VI KAN TILBY:

• Selvstendig og variert salgsarbeid

• Profesjonell opplæring

• Et ekspansivt og ungdommelig miljø

• Gode utviklingsmuligheter

• Gode arbeidskolleger

• Gode betingelser

 

Har du de riktige kvalifikasjonene og samtidig kjenner deg igjen i våre verdier: Respekt, Trygghet, Ansvarlighet, Engasjement og Kvalitet, kan du være den vi søker etter.

 

SØKNADSFRIST: 4. august 2017
SØKNAD OG SPØRSMÅL OM STILLINGEN: Stig Kjetil Haugsvær på  911 99 310 / stig.kjetil@gjerstad.com eller Tor Kjetilson Moe på 404 00 555 / kjetilson@gjerstad.com