NYTT AGENTUR!

Vårt markedsledende drivstofftanksortiment har de
tøffeste og sikreste drivstofftankene på markedet.
Vi leverer de fleste løsninger fra små til store varianter!

Stasjoneære dobbel-
vegget drivstoffkuber

Disse 250, 500 og 900 liters drivstoffkubene er godt egnet til et bredt spekter av små til mellomstore maskiner. Dieseltankene er dobbelvegget og har konstruksjon i helst.l og er designet og produsert i henhold til gjeldende regelverk. Det låsbare lokket med innvendige hengsler og gassdemper sørger for at tankens inn- og utløp samt pumpeutstyr er sikret.

Kubene kan løftes og stables ved hjelp av løfteøyer, også når fulle av drivstoff. Tur-/returkobling er montert som standard.

Se alle varianter her

Stasjonære drivstofftanker

Vårt markedsledende drivstofftanksortiment har de tøffeste og sikreste dobbelveggete drivstofftankene på markedet. Konstruert i helstål og helt i tråd med gjeldende miljøforeskrifter, er disse tankene uslåelig når det kommer til sikkerhet, holdbarhet og valuta for pengene.

Kommer i størrelser fra 500 liter til 4500 liter.

Se alle varianter her

Dobbelvegget generatortanker

I utviklingen av våre dobbelveggete generatortanker har vi fokusert på å produsere et solid, brukervennlig produkt som gir god valuta for pengene. Kompakt, design som kan stables, gjør tankene anvendelige til et bredt spekter av maskiner. Konstruert i 3 mm og 4 mm stål er tankene svært robuste og bygget for å tåle høy belastning.

Leveres fra 1000 liter til 3000 liters varianter.

Se alle varianter her

Mobile dieseltankhengere -
500 - 2000 liter

Dette utvalget dobbelveggete tanker har en rekke innovative funksjoner skreddersydd spesielt til skog- og skogbrukrelaterte maskiner. Produsert i helstål som alt annet i Fuel Proof sortiment, er disse enhetene en veldig sikker løsning for oppbevaring av drivstoff.

Galvanisert stålbase med lavt tyngdepunkt, integrerte gaffeltrucklommer, solid løftehåndtak med slagbeskyttelse i stål og lagringsplass for fat (gjelder kun 1000L modell).

Se alle varianter her

Mobile anleggstankhengere - 1000 - 2500 liter

Fuel Proof’s serie av dobbelveggete anleggstankvogner kombinere trygg drivstoffoppbevaring med mobilitet på feltet. Både indre og ytre tank er konstruert i helstål, og med 110% oppsamling i tråd med britiske miljøverndirektoratets retningslinjer for forurensningsforebygging (PPG2).

Ekstremt solid forsterket galvanisert tubeformet stålramme, med lang levetid. Flytedekk gjør den ideell for bruk i ulent terreng.

Se alle varianter her

Mobile anleggstankhenger -
3000 - 9000 liter

Fuel Proofs serie dobbeltbunnede anleggstanker kombinerer trygg, sikker drivstoffoppbevaring med mobilitet. Både indre og ytre tank er konstruert i helstål, med 110% oppsamlingskapasitet i tråd med britiske miljøverndirektoratets retningslinjer for forurensningsforebygging (PPG2)

Leveres fra 3000 liter til 9000 liter.

Se alle varianter her

Kontakt oss nå!

Tor Kjetilson Moe

CEO & Sales
Vest-Agder, Rogaland, Hordaland,
Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal

+47 404 00 555
kjetilson@gjerstad.com

Svein Valle
Area Sales Manager
Aust Agder, Telemark, Vestfold, Buskerud,
Oslo, Akershus og Østfold

+47 982 59 636
svein@gjerstad.com

Stig Kjetil Haugsvær
CMO & Area Sales Manager

Hedmark, Oppland, Trøndelag,
Nordland, Troms og Finnmark

+47 911 99 310
stig.kjetil@gjerstad.com