Gjerstad Produksjon

Gjerstad Engineering

Gjerstad Kundeomtale

Skuffen for steinharde utfordringer

Siden 1964 har Gjerstad utviklet skuffer i tett samarbeid med erfarne kunder. Resultatet er bunnsolide løsninger for steinharde arbeidsforhold. Og kundene er enige.

Ytterst på stikken, tettest på oppgaven, er skuffen plassert for å ta de tøffeste takene. Er skuffen dårlig, kan selv ikke den beste gravemaskin hjelpe. Det vet Odd Tore Bjørnebakk hos Sandås Anlegg, som har over 20 års erfaring med Gjerstads produkter.

Unik skuffe
– Det er klart arbeidet flyter bedre og jobben blir lettere om utstyret matcher forholdene. Å grave med en dårlig skuffe betyr betydelig mer dieselforbruk, flere problemer og lengre prosesser, sier Bjørnebakk. Han mener Gjerstads nye ”Next Generation”-­‐skuffe er helt unik. Ved å fjerne røret i toppen er vei fra tannspiss til topp forkortet. Det betyr økt kraft, mindre dieselbruk og bedre lønnsomhet for kunden.

Best inntrengning i stein
Etter 17 år i bransjen, er det Gjerstad-­‐skuffen Roger Nordheim tyr til under krevende arbeidsforhold. Med Hardox 450 og Hardox 500 fra SSAB er skuffene optimalisert for å tåle mer steinslit enn de fleste.

– Etter min erfaring er det skuffene fra Gjerstad som har best inntrengning i stein. Skuffer har en tendens til å sprekke i festet og i tannholderne. Gjerstad-­‐skuffene er designet med nedsenket grind og har mer kraft i seg enn andre på markedet. Dessuten er stålet er bedre, mener Nordheim.

Kvalitet som lever lenge
Hver robuste skuffe designes for høy ytelse og lang levetid, tross nordiske temperaturer og tøffe værforhold. Innovasjon og nyvinninger er et kontinuerlig prosjekt sammen med kunden. Oppgaven forblir den samme: gjøre steinhardt arbeid enda litt lettere.

Gjerstad Side Dumping Bucket

Gjerstad Container Turner